Om oss | fallskyddsutbildningar.se

Om oss

Om oss

T & P Totalentreprenad kan du som vill och behöver gå olika utbildningar inom bygg som exempelvis fallskyddsutbildning, liftutbildning och truckutbildning, boka en av våra tjänster. Detta för att öka dina egna kunskaper på byggarbetsplatsen eller när du ska renovera hemma.

Vi som arbetar här har lång och gedigen kunskap inom byggbranschen och är väl uppdaterade om utvecklingen och moderna tekniker. Vi vet vad byggbranschen och industrin efterfrågar och vill tillhandahålla tjänster som gör att du också håller dig a jour. Därför kan du som vill vidareutbilda dig snabbt och effektivt boka en av våra kurser och ta dem online. Detta inlärningssätt förenklar för dig som inte kan ta dig till en viss ort eller plats av en eller annan orsak.

I grund och botten är vi ett etablerat byggföretag med många år på nacken. Vår kunskap vill vi gärna dela med oss av till både professionella och privatpersoner. Vi vill värna om säkerhet och lära dig mer om risker inom fallskyddsutbildning och heta arbeten. Alla våra kursledare har de certifikat som krävs för att leda en kurs och ge dig en godkänd utbildning.

Var vi finns

T & P Totalentreprenad finns i Stockholm på Vendelsö och utför främst totalentreprenader i Stockholmsregionen. Du kan dock ta våra utbildningar var som helst eftersom de går att genomföra online. Vi ger dig även möjligheten att komma dit du finns för att låta dig ta kursen utan att behöva förflytta dig till ett klassrum. Kontakta oss så berättar vi mer.

Dags att boka en fallskyddsutbildning?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)